KARINE VANDER MARLIERE

KARINE VANDER MARLIERE

Lerares & Inschrijvingen

Karine is volbloed Belgische en reist elk jaar naar Cuba om zich onder te dompelen in de roots van de Salsa. Op haar palmares staan diverse opleidingen Cubaanse Salsa bij professionele dansleraars in Havana. Karine is een ervaren en gedreven salsalerares sinds 1999. In haar lessen leer je niet alleen de basis, stap voor stap, maar er wordt ook extra aandacht besteed aan het voetenwerk en de subtiliteit van het leiden.

JOS VANDERSTRAETEN

JOS VANDERSTRAETEN

Salsero

Jos volgde les bij Baila Tropical en is een rasechte Salsadanser. Hij heeft zich bijgeschoold in Cuba, en geeft regelmatig Salsales. Hij is een enthousiaste en gedreven Salsero.

PEDRO GONZALES WONG

PEDRO GONZALES WONG

Leraar, professionele danser, choreograaf

Professionele danser en choreograaf. Pedro is afkomstig uit Havana en heeft de Cubaanse populaire ritmes in zijn bloed. Hij onderwijst salsa, chachacha en Afro-Cubaanse rumba in zijn originele authentieke stijl.

JOYCCE VASALLO

JOYCCE VASALLO

Leraar & workshops

Joycce is afkomstig uit Havana en is licentiaat in de Populaire Cubaanse dansen. Hij studeerde af aan het Instituto Superior de Artes, in Havana en woont momenteel in Duitsland. Hij onderwijst de Cubaanse dansen op een aangename manier en in een uitzonderlijke stijl. Werkt samen met Baila Tropical en geeft er regelmatig workshops Salsa, Rueda de Casino e.a. dansen.

BAILA TROPICAL GENT

SALSA, CHACHACHA, MERENGUE, BACHATA

Dansschool Baila Tropical is een vaste waarde in Gent en omstreken, en bestaat sinds 1996-97. De dansstijl is "Cubaanse Salsa", authentiek en ter plaatse in Havana geleerd. We werken uitsluitend met ervaren dansers die ook het lesgeven onder de knie hebben. We geven salsacursussen vanaf september tot en met juni, op dinsdag, vrijdag en zondag. We starten steeds met kennismakingslessen in augustus.